Gardūs sausainiai su obuoliais

AUTORIUS:
Violeta P
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Gardūs sausainiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Receptas yra išskirtinis, nes paruošiamas lengvai, palyginti greitai, o rezultatas nepaprastai džiuginantis - ko siekia ir kas, esu tikra, aktualu kiekvienai šeimininkei. Receptas yra išskirtinis, nes paruošiamas lengvai, palyginti greitai, o rezultatas nepaprastai džiuginantis - ko siekia ir kas, esu tikra, aktualu kiekvienai šeimininkei. Violeta P
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
1 kilogramas varškės
350 gramų miltų
260 gramų sviesto
135 gramai cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui:
5 vienetai obuolių
2 šaukštai cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pertriname varškę per sietelį. Beriame cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų į pertrintą varškę ir kruopščiai išmaišome.
2.
Į varškės masę sutarkuojame kambario temperatūros margariną/sviestą ir gerai išmaišom iki vientisos masės. Į varškės masę palaipsniui persiejame miltus ir išmaišome. Svarbiausia, kad tešla neliptų prie rankų ir būtų minkšta
3.
Kol pjaustysime obuolius, tešlą tam laikui padedame į šaldytuvą. Obuolius supjaustome norimo dydžio ir formos riekelėmis ir pabarstome cukrumi. Jei namie yra – geriau rudu.
4.
Tešlą išimame iš šaldytuvo ir iškočiojame 2 mm storio.
5.
Supjaustome peiliu trikampius ir suvyniojame obuolio riekelę. Sausainius patepame suplaktu kiaušiniu.
6.
Dedame į iki 140 - 160 C įkaitintą orkaitę 15 - 20 minučių. Preliminariai tiek, kol sausainiukai gražiai apskrus. Tuomet iškart išimkite, kad neperkeptų.
7.
Palaukiame šiek tiek, kol atauš ir vaišiname šeimyną ar draugus :)
AUTORIUS: Violeta P
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jovita
2023-03-01 19:28
Proporcija visiškai netinkama. Miltų dar gerokai daugiau teko pridėti,kad bent tešla minkoma taptų. ATSAKYTI
Roma
2017-01-24 18:26
Tobulai skanūs skausainukai! Ačiū ačiū ačiū už receptą! Mano vaikai ypač smarkiai dėkoja irgi :-) ATSAKYTI
Eglė
2016-10-03 13:56
Bet tai tas katino žvilgsnis nuotraukoje... ! :)
Matosi, kad labai gardūs sausainiai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital