Amerikietiški blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Amerikietiški blyneliai
Autorius apie receptą: Visada norėjau išsikepti tiesiog puikių, purių amerikietiškų blynelių, kurie tirpsta burnoje. Ir štai - proga buvo pati tinkamiausia. Pasigaminkite ir jūs, kad užsukę Visada norėjau išsikepti tiesiog puikių, purių amerikietiškų blynelių, kurie tirpsta burnoje. Ir štai - proga buvo pati tinkamiausia. Pasigaminkite ir jūs, kad užsukę svečiai būtų skaniai pamaloninti. Patiekiame su medumi, uogiene, vaisiais, uogomis ar šokoladiniu kremu. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
270 gramų miltų
260 gramų pieno
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas apelsinų (reikės tik žievelės)
30 gramų cukraus
14 gramų kepimo miltelių
3 gramai druskos
4 šaukšteliai aliejaus
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Viename dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Kitame - pieną, aliejų, kiaušinius, nutarkuotą apelsino žievelę ir vanilę. Supilame skysčius į sausus ingredientus ir šluotele gerai išmaišome, kad nebūtų miltų gumulėlių ir tešla būtų vientisa.
2.
Įkaitiname keptuvę, galima ją ištepti aliejumi, naudojant popierinį rankšluostį.
3.
Kepame po 2 blynus kiekvieną kartą. Dedame po pusę samčio kiekvienam blynui. Kai paviršiuje susidaro burbulai, juos apverčiame ir kepame dar 1 - 2 minutes, kol paruduoja.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Gita
2023-11-21 08:42
Kažkas negerai su receptu, dariau gramas į gramą, gavosi tragedija. Reikėjo pavargti kol išgelbėjau tešlą.
Kas sako, kad labai skanus? Gal nėra gavote skanių amerikietiškų blynų? Ne saldume esmė, bet blyno minkštumo, jie turi tirpti burnoje. ATSAKYTI
Jane
2018-02-24 12:13
Tikrai nesigauna amerikietiski blynai. Ir cukraus per mazai. ATSAKYTI
Laura
2018-02-25 19:15
O kas jums nepavyko? Beje, sie blynukai neturi buti labai saldus, nes valgomi su saldziais priedais, bet curkaus kieki receptuose visada galima koreguoti pagal save. Man siu blyneliu receptas nuostabus ir dar niekada nenuvyle ATSAKYTI
Joana
2017-03-05 10:20
Labai skanus blyneliai gavosi:) Manau tai vienas i mano megstamiausiu receptu bus:) ATSAKYTI
Lina
2017-02-27 22:06
Man labai skanus ir visai ne per sausi, gal padauginot miltu? Amerikietiski blyneliai nebuna labai saldus, nes paprastai valgomi su klevu sirupu ar medumi. Bet kas megsta saldziau, galima ideti daugiau cukraus i tesla. As dar kartais pora pjaustytu obuoliu i tesla imaisau, irgi labai skanu :) ATSAKYTI
La chief
2017-02-27 20:09
Nepatiko. Sausi ir nesaldūs. ATSAKYTI
Jane
2018-02-24 12:13
Sutinku. ATSAKYTI
Toma
2017-01-03 13:01
Nuo siol tai bus mano patys megstamiausi blynukai. Didelis aciu uz gera recepta :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital