Žuvis drebučiuose su daržovėmis

AUTORIUS:
Žana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Žuvis drebučiuose su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg ešerio filė
2-3 virtos morkos
1-2 virti kiaušiniai
1 svogūnas
2 lauro lapai
Santa Maria juodieji pipirai - pagal skonį
Santa Maria duska - pagal skonį
2 šaukštai želatinos
2 litrai vandens
Žalumynų - truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėkite žuvies filė (supjaustytą nedideliais gabaliukais), įberkite prieskonių, sudėkite lauro lapelius ir smulkintą svogūną. Virkite apie 10-15 minučių. Žuvį išgriebkite ir sudėkite į indus, kuriuose šaldysite, o sultinį atsidėkite. Iš sultinio išimkite lauro lapelius ir svogūną.
Į sultinį įmaišykite ištirpintą želatiną (100 ml vandens).
Pilkite sultinio ant žuvies, kad tik vos vos apsemtų.
Ant žuvies sudėkite morkų griežinėlius, jei norite - marinuotų agurkėlių gabaliukų, kiaušinio griežinėlius ir žalumynus. Viską užpilkite likusiu sultiniu.
Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
AUTORIUS: Žana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital