TV
IDĖJOS
RECEPTAI
KONKURSAI
RECEPTAI PAGAL TIPĄ
Velykiniai patiekalai
Ruošiamės žiemai
Valgome sveikiau!
Apkepai
Blynai, vafliai
Desertai
Gėrimai
Gėrimai su alkoholiu
Karšti patiekalai
Uogienės
Konservuoti patiekalai
Košės, tyrės
Kremai ir padažai
Picos
Pyragai, kepiniai
Salotos, mišrainės
Garnyrai
Sriubos
Sumuštiniai
Troškiniai
Užkandžiai
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su pesto ir kreminiu sūriu
Šalta ridikėlių sriuba
Atsiųsk savo receptą
Žuvies kotletukai - minkšti ir purūs
AUTORIUS:
Rasos virtuvės užrašai
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
AKCIJOS:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius:
6
800 gramų
žuvies filė
400 mililitrų
pieno
300 gramų
batono
1 vienetas
svogūnų
1 vienetas
kiaušinių (didelio)
šiek tiek
prieskonių žuviai
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Piene išmirkykite batoną.
2.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
3.
Žuvies filė ir piene išmirkytą batoną sumalkite kartu. Įmaišykite arba rankomis įminkykite kiaušinį, prieskonius ir kepintą svogūną.
4.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuokite kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu garnyru ir padažu.
5.
Padažas: ištirpinti keptuvėje šaukštą sviesto, įdėkite susmulkintus porą ir česnakinius laiškus, pakepinkite truputelį, tada įdėkite šaukštelį su kaupu miltų ir supilkite stiklinę pieno, užvirkite. Skanaus!
Rasos virtuvės užrašai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Dalintis šiuo receptu
Raktažodžiai:
žuvies kotletai
kotletai is zuvies
žuvies patiekalai
Žuvies kepsneliai
žuvis keptuvėje
Kepti
Karšti patiekalai
Žuvis
Žuvies šviežumu pasirūpinta
zuvies kotletai minksti
minksti kotletukai zuvies
Išbandykite!
Kalafiorai su vištiena - greita ir skanu
Skanieji balandėliai pagal Neringą
Tikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!
Greiti įdaryti makaronai su mėsa
Komentarai (11)
comments_label_javascript_is_required
Komentuoti
Atsakyti
filė
2023-03-12 11:18
žuvies filė yra sūdyta ar be nieko ?
ATSAKYTI
Justina
2023-03-13 14:13
Čia bus tiesiog paprasta, be nieko žuvies filė :)
ATSAKYTI
Aš
2023-02-23 10:17
Batono mažiau dėti reikia, nes koks kiekis didelis batono.
ATSAKYTI
Renata
2022-07-04 18:55
Nežinau kodėl bet labai lipo prie keptuvių ..
ATSAKYTI
Laimute
2024-02-20 21:17
Į keptuvę įdekite kepimo popierių ir įpilkite aliejaus ir kepkite tada neprilipo. Ir nesprages pabandykite tikrai patiks. Sėkmės
ATSAKYTI
Vija
2022-06-22 21:46
Labai skanūs
ATSAKYTI
Raminta
2020-05-27 18:30
Atvirai pasakysiu. Neskanus visai. Batonas jauciasi. Dejai druskos ir pipirų, bet vistiek nieko gero. Nebe gaminciau daugiau.
ATSAKYTI
Riri
2020-10-27 10:29
Mažiau batono reikia dėt. Aš dėjau tik tris riekeles ir gavos skaniai
ATSAKYTI
Arūnas
2020-04-26 17:39
Be druskos nelabai
ATSAKYTI
Ignė
2018-07-02 15:46
Paprasta ir labai skanu!
ATSAKYTI
Vaida
2018-06-24 23:02
Labai skanei gavosi aciu uz receptuka
ATSAKYTI
O ką pusryčiams? Net 32 greitos ir sočios idėjos skubantiems
Graikiškas pyragas su špinatais ir feta „SPANAKOPITA“ - gaminame žingsnis po žingsnio
Skaniai, sočiai, bet neišlaidaujant - dalinamės 42 pavasariškais receptais
Naujosios Zelandijos pyragas „Louise Cake“ su kokosais ir aviečių uogiene
Smidrų suvilioti - kaip juos išsirinkti, laikyti ir skaniai paruošti + 38 išbandyti smidrų receptai!
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su pesto ir kreminiu sūriu
Šalta ridikėlių sriuba
Kalafioro ir kiaušinių salotos
Sviestinis rabarbarų pyragas
Marinuoti ridikėliai žiemai
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Lašiša su smidrais ir azijietiškomis salotomis
Vištiena citrininiame jogurto padaže
Lašiša su smidrais ir česnakiniu sviestu
Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis
Greita smidrų užkandėlė su pesto
Varškės ir mangų kremas pusryčiams
Daugiau
Kraunama...
Valgome sveikiau!
Šalta ridikėlių sriuba
Varškės ir mangų kremas pusryčiams
Gaivios avinžirnių salotos su pomidorais ir jogurtiniu avokadų padažu
Svieste kepti smidrai
Daugiau
Gamink su Daumantais
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Kiaulienos šonkauliukai glazūruoti BBQ padažu ir grill bulvytėmis
Grill Halloumi salotos su mėtomis ir uogomis
Makaronai su saulėje džiovintais pomidorais ir baklažanais
Daugiau
Greitai ir skaniai su
Gaivus avokado padažas salotoms
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Kokteilis su kiviu
Jogurto kokteilis su bananais ir uogomis
Daugiau
Lidl grilio talentai
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Lašiša su smidrais ir azijietiškomis salotomis
Kiaulienos šašlykai su airanu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Daugiau
Veganiška
Orkaitėje kepti smidrai - greita ir labai skanu!
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Daugiau
LaMaistas TV sekmadieniais 09:00 per TV3
Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas
Tobuli iškylų sumuštiniai su tunu ir rūkyta silke
Šaltibarščiai įdomiau - su garstyčiomis ir marinuotais agurkėliais
Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais
Daugiau
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Populiariausi receptai
Svieste kepti smidrai
Purus varškės apkepas
Skanūs miltiniai blynai
Patys skaniausi žemaičių blynai
Šaltibarščiai
Šalta ridikėlių sriuba