Žiemos šventinis tortas

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Žiemos šventinis tortas
Žiemos šventinis tortas
Žiemos šventinis tortas
Žiemos šventinis tortas
Žiemos šventinis tortas
Žiemos šventinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai obuolių
600 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
500 mililitrų sauso vyno
200 gramų miltų
150 mililitrų vandens
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 pakeliai vanilinio pudingo
5 šaukštai cukraus
2 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai svarainių sulčių
2 šaukšteliai želatinos
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui sviestą išsukti su kiaušiniais, 2 šaukštais cukraus. Berti miltų ir tešla iškloti tortinės dugną, bei kraštus, kraštai maždaug per 3 pirštus aukščio.
2.
Kepti apie 40 minučių, 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
3.
Obuolius susmulkinti, dėti 3 šaukštus cukraus, pilti 420 ml vyno ir lėtai virti apie 10 minučių. Karštą masę sutrinti trintuvu, pilti 80 ml vyno išmaišytą pudingą, užkaitinti ir nukėlus nuo kaitros pilti ant iškepto biskvito.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo ir įmaišyti sulčių. Pilti brinkintą, tirpintą želatiną. Greitai permaišyti ir pilti ant obuolių sluoksnio. Puošti cinamonu. Darbas tikrai vertas skonio :)
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital