Autorius apie receptą:
Vasariškai gaivi ir puiki. Tobulo skonio ir išvaizdos. Lietuvos nacionalinis patiekalas.
Vasariškai gaivi ir puiki. Tobulo skonio ir išvaizdos. Lietuvos nacionalinis patiekalas.
Laura
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai
kefyro
2 vienetai
sūdyta silkė
1 vienetas
svogūnų
1 pundelis
svogūnų laiškų
1 pundelis
krapų
2 žiupsneliai
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Silkę apkepame sausoje keptuvėje arba ant grilio. Silkė nulupame, nukauliname ir susmulkiname.
2.
Svogūną ir žalumynus smulkiai supjaustome.
3.
Į puodą supilame kefyrą ir sudedame silkę, svogūną, žalumynus. Pagardiname pipirais.
4.
Sriuba turi pastovėti bent pusvalandį ir subręsti. Valgome su virtomis su lupena bulvėmis.