Želė "Trispalvė"

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Želė "Trispalvė"
Želė "Trispalvė"
Želė "Trispalvė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kivio
1,5 l vandens
1 pakelio  želė, raudonos (pvz. braškių)
1 pakelio želė, kivių skonio
1 pakelio  želė, citrinų skonio
8 šaldytos arba šviežios braškės
0,5 citirnos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmąją darome raudoną želė. Gamindami želė vandens pilame kaip nurodyta ant želės pakelių. Maišome tol, kol želė ištirpsta vandenyje. Laukiame, kol atvės ir pilame į stiklinius indus. Dedame po kelias braškes (jos gali būti ir šaldytos).
Palaikome šaldytuve, kol sustings.
Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų kaikurios želė nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.
Trečią kartą viską kartojame su geltona žele.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų.
Skonis dieviškas.

 

AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aida
2017-02-15 23:13
Labai skanu, grazu ir lietuviska :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital