Visus želės pakelius ištirpdyti verdančiame vandenyje (400 ml) supilti į indelius, palaukti, kol atvės ir įdėti į šaldytuvą stingti. Želatiną užpilti šiltu vandeniu ir palikti brinkti. Per tą laiką susipjaustyti norimo dydžio gabaliukais želę. Į atskirą indą pilti grietinę, cukrų ir maišyti tol, kol cukrus ištirpsta. Išbrinkintą želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant dujinės. Maišyti, kad želatina visiškai ištirptų, bet neužvirinti. Į grietinę su cukrumi pilti supjaustytą želė ir ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti ir dėti į šaldytuvą. Skanaus!
Patarimas. Jeigu nesiseka želės torto išimti iš indo, keletui sekundžių įdėkite jį į puodą su karštu vandeniu ir apvertus, tūrėtų gražiai išslysti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)