Žagarėliai su varške

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žagarėliai su varške
Žagarėliai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
550 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C) (+ dar šiek tiek stalui pabarstyti)
400 mililitrų aliejaus
200 gramų varškės 9% (birios)
100 mililitrų romo (arba brendžio)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai grietinės, 30% riebumo
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis druskos
Pabarstymui:
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vanilės ekstraktu, tada įmaišykite romą (jis neleis kepiniui prisigerti riebalų), grietinę, galiausiai – miltus.
2.
Suminkykite tešlą ir plonai iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo.
3.
Ant pusės tešlos paskleiskite pusę varškės. Ant varške užbertos tešlos užlenkite neapibertąją. Vėl iškočiokite.
4.
Ant pusės tešlos užberkite likusią varškę, ant jos užlenkite kitą tešlos dalį. Iškočiokite tešlą iki 0,5 cm storio ir supjaustykite 3–4 cm pločio juostelėmis, šias – rombais.
5.
Kiekvieno rombo viduryje padarykite įpjovą ir per ją perkiškite vieną rombo viršūnę.
6.
Žagarėlius virkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Kai gražiai paruduos, išgriebkite ant popierinio rankšluosčio ir pabarstykite milteliniu cukrumi.
AUTORIUS: Kauno Grūdai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Onutė
2022-03-16 21:13
labai kieti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital