Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stirnos galiniai kumpiai
druska
pipirai
lauro lapai
aštrūs mėsos prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nukauliname mėsą nuo galinių kumpių ir supjaustome 4cm pločio ir 15 cm ilgio juostelėmis.
Įtriname mėsą druska, prieskoniais.
Sudedame į šaldytuvą, laikome ten maždaug 3-4 dienas vis nupildami susikaupusį skystį.
Po 4 dienų išėmę kumpiukus susukame į medžiagą, kiekvieną įsuktą kumpiuką tvirtai apsukame siūlu.
Taip paruoštus kumpiukus galima pakabinti prie radiatoriaus ir laikyti porą savaičių, kol sudžius.
Šie kumpiukai puikiai tinka prie alaus, vyno.
Skanaus.