Vištienos krūtinėlę supjaustyti kepsnių dydžio gabaliukais, išmušti, ištrinti prieskoniais. Į maltą kiaulieną įdėti susmulkintų petražolių ir prieskonių. Į vištienos krūtinėlę įdėti faršo ir susukti. Apkepinti keptuvėje ir įdėti į puodą patroškinti. Baigiant troškinti įdėti grietinės ir pomidorų padažo. Patiekti į stalą.
Suktinuko viduje į maltą kiaulieną galima įdėti grybų,bus dar skaniau
ATSAKYTI
Marija
2017-06-16 18:03
Su kuo suspausti suktinukus, kad suviniojus neisirtu?
ATSAKYTI
Erika
2017-06-18 21:12
Aš persmeigiu dantų krapštuku, o valgant jį išimu :)
ATSAKYTI
Sonata
2016-12-28 17:07
Marija, bent aš tai nevolioju, nes čia troškinasi, o apvoliojimas daugiau skanumo (tiksliau - traškumo) priduoda, kai ne troškini, o kepi. Geras receptas, man patiko :-)
ATSAKYTI
Marija
2016-12-28 13:58
o apvolioti nereikia?
ATSAKYTI
Audrone
2016-10-30 18:28
Dovile, as patroskinu tiesiog truputyje sultinuko (galima naminio, galima is kubelio). Jis neturi apsemti suktinuku, o buti taip per daugmaz pirsta-du. Uzpilate juo suktinukus, uzdengiate dangciu ir troskinate. Galima ir tiesiog vandenyje su prieskoniais patroskinti, vis tiek po to dadesite grietines, pomidoru padazo, tai skonio bus. Labai skanus receptas :)
ATSAKYTI
Dovile
2016-10-29 16:28
O kaip reikia patroskinti? ka deti i puoda su tais suktinukais?
ATSAKYTI
Pavelas
2016-09-09 17:21
Geras receptas,buvo labai skanu :)
ATSAKYTI
Lina
2015-03-26 12:32
dariau kelis kartus tai labai patiko visai mano seimai....
ATSAKYTI
gilute
2012-11-08 13:07
o dar idejus dziovintu slyvu tai is vis pasaka
ATSAKYTI