Autorius apie receptą:
Garnyrui puikiai tinka grikiai, o padažą ruošiau iš tarkuotų morkų, lydyto sūrelio, krapų ir šaukšto miltų.
Garnyrui puikiai tinka grikiai, o padažą ruošiau iš tarkuotų morkų, lydyto sūrelio, krapų ir šaukšto miltų.
Ras Rasma
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
vištienos faršo
2 vienetai
kiaušinių
(mažų)
3 vienetai
cukinijų
(nedidelių)
pagal skonį
prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti su smulkia burokine tarka.
2.
Į dubenį dėti vištienos faršą, tarkuotas cukinijas, įmušti kiaušinius, berti prieskonius vištienai ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
4.
Rankomis formuoti kotletus, sudėti į keptuvę, kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Patarimai:
•
Padažui tinka tarkuotos morkos pakepintos su lydytu sūreliu, krapais ir šaukštu miltu.