Vištienos kepsneliai su marinuotų agurkėlių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos kepsniai su marinuotų agurkų padažu
Vištienos kepsniai su marinuotų agurkų padažu
Vištienos kepsniai su marinuotų agurkų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai vištienos filė
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio (vištienai)
Padažui:
4 vienetai marinuotų agurkų (+2 šaukštų agurkų skysčio)
0.5 stiklinės vištienos sultinio
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
2 skiltelės česnako
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlės filė perpjauti išilgai pusiau, lengvai pamušti ir pagardinti druska, pipirais bei žolelėmis. Jei turite laiko, galite palikti pasimarinuoti, o jei ne - galite kepti iškart.
2.
Kiaušinius išplakti, miltus suberti į lėkštę.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Vištienos krūtinėlę pamirkyti kiaušinių plakinyje, tada miltuose ir dėti kepti. Kepti po 4 minutes iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies.
4.
Padažui švarioje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišyti, kol sutirštės. Palengva pilti sultinį, ir vis maišyti, kad nebūtų gumuliukų. Sudėti smulkintus agurkus ir česnakus, ir toliau maišyti. Galiausiai supilti agurkų marinatą, išmaišyti ir išjungti viryklę. Jei trūksta skonio, galite pagardinti prieskoniais.
5.
Į lėkštę dėti vištienos kepsnį ir aplieti padažu. Patiekti su norimu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital