Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis
Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis
Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis
Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis
Autorius apie receptą: Mėgstu aš paštetą, tik vis sunkiau randu laiko jam pasigaminti. Pagamintų jau nebeperku, nes tiesiog man jie neskanūs. Geriau rečiau, skaniau, bet savo. Šis paštetas negalės Mėgstu aš paštetą, tik vis sunkiau randu laiko jam pasigaminti. Pagamintų jau nebeperku, nes tiesiog man jie neskanūs. Geriau rečiau, skaniau, bet savo. Šis paštetas negalės ilgai stovėti šaldytuve, nes gaminu jį su voveraitėmis, tad teks susmaguriauti greitai, per kelias dienas. Nes kaip visi žinome, grybai yra toks dalykas, kad ilgai tikrai negali stovėti, net ir apruošti. Turi tokią savybę imti ir sugesti. Bet gaminti kepenėlių paštetą su voveraitėmis buvo tikrai verta. Tai labai skanus derinys. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištų kepenėlių
200 gramų voveraičių
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 šakelės šalavijo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame, nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Kepenėles taip pat pasmulkiname.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintą svogūną, česnaką, voveraites ir kepenėlės. Pakepiname, kol gražiai apskrus. Metame lauro lapus, šalaviją, pagardiname druska. Užpilame grietinėle ir patroškiname apie 20 min. Išimame lauro lapus, šalaviją.
3.
Kepenėlių ir voveraičių masę su padažu sutriname maisto smulkintuvu arba sumalame iki vientisos masės.
4.
Paštetą tepame ant duonos riekelių, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Skanu su šviežiai paraugtu agurkėliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital