Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | vištienos sultinio |
500 gramų | vištienos šlaunelių mėsos (galima keisti krūtinėle) |
500 gramų | bulvių (naudojau mažas bulvytes, bet tinka ir paprastos bulvės) |
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (1 skardinės) |
2 vienetai | morkų (vidutinio dydžio) |
0.5 vieneto | brokolių |
1 vienetas | svogūnų |
1 vienetas | salierų stiebų |
40 gramų | kvietinių miltų (nebūtina, bet suteikia troškiniui tirštumo) |
3 skiltelės | česnako |
1.5 šaukštelio | itališkų žolelių (arba provanso žolelių, arba po 0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio, čiobrelio ir bazilikų) |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos |
0.5 šaukštelio | malto kumino (nebūtina) |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus |