Vištienos "bombos" su bulvytėmis orkaitėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vištienos bombos
Vištienos bombos
Vištienos bombos
Vištienos bombos
Autorius apie receptą: Įprasti, visiems puikiai pažįstami ingredientai naujai! Gardžioje vištienos ir bulvių užkepėlėje - labai paprastą po tokią "bombą" paruošti kiekvienam svečiui ir Įprasti, visiems puikiai pažįstami ingredientai naujai! Gardžioje vištienos ir bulvių užkepėlėje - labai paprastą po tokią "bombą" paruošti kiekvienam svečiui ir visiems draugiškai skanauti. Beje, rekomenduojame tiekti su marinuotų agurkėlių padažu, nes jis puikiam šio patiekalo skoniui tiesiog būtinas! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
4 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelis persilado prieskonių (česnako granulių ir džiovintų petražolių mišinys)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
2 šaukštai pomidorų padažo (naudojome Daumantų)
2 šaukštai majonezo (naudojome Daumantų)
1 vienetas marinuotų agurkų
1 skiltelė česnako
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną supjaustykite smulkesniais gabalėliais, išmaišykite su 4 šaukštais pomidorų padažo ir prieskoniais.
2.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais, apiberkite pipirais.
3.
Pasiruoškite 4 folijos lapus: į kiekvieno vidurį dėkite bulvių, vištienos, ir dar truputį bulvių. Sandariai suvyniokite. Pakartokite su visomis porcijomis.
4.
Vištienos "bombas" sudėkite į gilesnę skardą, įpilkite ~2 cm karšto vandens ir kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Stebėkite kepimą, kai visas vanduo išgaruos, įpilkite dar virinto vandens. Kepimo pabaigoje galima praverti foliją, kad vištiena apskrustų.
5.
Padažui smulkiai sukapokite agurkėlį, išmaišykite su majonezu ir pomidorų padažu, trintu česnaku. Apiberkite šviežiom petražolėm. Skanaus!
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
vilma
2019-04-27 19:36
patiko ir man ir sveciams labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital