Vištiena su bulvėmis folijoje ala "Cordon Bleu"

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vištiena su bulvėmis folijoje ala "Cordon Bleu"
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Vištiena su bulvėmis folijoje ala "Cordon Bleu"
Vištiena su bulvėmis folijoje ala "Cordon Bleu"
Autorius apie receptą: Tai patiekalas, kurį paruošite visai nesudėtingai, o ir kepsite viską vienu metu, tad paruošite itin paprastai. Jo receptas įkvėptas legendinių "Cordon Bleu" suktinukų, tik Tai patiekalas, kurį paruošite visai nesudėtingai, o ir kepsite viską vienu metu, tad paruošite itin paprastai. Jo receptas įkvėptas legendinių "Cordon Bleu" suktinukų, tik ruošiamas paprasčiau. Skonis pavyksta puikus, toks jaukus ir toks naminis. Tikrai norėsis pakartojimo. Jei mėgstate "Cordon Bleu" suktinukus, patiks ir šis receptas. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
600 gramų bulvių (naudojau mažas šviežias, bet tinka ir įprastos bulvės)
500 gramų vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių mėsos)
300 gramų karštai rūkyto kumpio
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis itališkų žolelių
0.5 šaukštelio garstyčių miltelių (arba 1 a.š. garstyčių iš indelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą dėti bulves, užpilti šaltu vandeniu, berti druską, užvirti ir virti 5-10 minučių arba iki kol truputį suminkštės. Svarbu bulvių neišvirti iki galo. Tuomet nukošti bulves ir atidėti.
2.
Orkaitę įjungti kaisti iki 200 C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
3.
Vištienos krūtinėles supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, dėti į dubenį, berti druską, pipirus, itališkas žoleles, garstyčių miltelius ir gerai išmaišyti.
4.
Kumpį supjaustyti kubeliais, apvirtas bulves supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėti į dubenį su vištiena, viską gerai išmaišyti.
5.
Kiekvienai porcijai pasiruošti po du didesnius stačiakampio formos folijos lakštus.
6.
Vieną folijos lakštą dėti ant kito. Į vidurį dėti vištienos, kumpio ir bulvių masę. Tuomet užlankstyti taip, kad įdaras būtų visiškai uždengtas, tačiau foliją būtų lengva vėliau atidaryti.
7.
Kepti įkaitintos iki 200 C orkaitės viduryje 20-30 min. (iki vištiena bus iškepusi).
8.
Tada ištraukti, kiekvieną porciją atvynioti, paskirstyti tarkuotą sūrį, tuomet vėl užlankstyti foliją ir kepti dar apie 5 min., kad sūris išsilydytų.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital