Vištieną sumaišyti su susmulkintais grybais, pomidorais, paprika, feta sūriu, sukapotais žalumynais ir prieskoniais.
Kiekvieną kopūsto lapą pavirti sūdytame vandenyje 2-3 min.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėti pasigaminto įdaro 1-2 šaukštus ir susukti, kad įdaras neiškristų.
Virti pasūdytame vandenyje 25-35 min. Kad būtų skaniau, baigiant virti įdėti pora šaukštų grietinės ir pomidorų padažo.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)