Virtų morkų salotos

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Virtų morkų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g morkų
200 g konservuotų pievagrybių
1 svogūnas
1 cikorija
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai obuolių acto
4 šaukštai alyvų aliejaus
3 šaukštai sviesto
cukrus
druska
1 šaukštas sojų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskusti, supjaustyti ir įmesti į verdantį vandenį, pridėjus druskos, cukraus, acto ir šaukštą sviesto. Kai morkos beveik išvirs, nupilti vandenį ir atvėsinti. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su aliejumi, po to sudėti nusausintus pievagrybius su likusiu sviestu ir šiek tiek pakepinti. Pabaigoje sudėti smulkintas petražoles. Apipjaustyti cikorijos lapus ir sudėlioti lėkštėje. Ant viršaus dėti morkas su pievagrybiais. Actą sumaišyti su aliejumi bei sojų padažu ir aplieti salotas. Tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Danguolė
2011-08-20 15:22
Labai geras ir skanus! Ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital