Autorius apie receptą:
Taip užsimaniau kažko iš bulvių. Norėjau kepti bulvinius blynus, bet persigalvojau, nes kepant jie taip taškosi, taip naudojama daug aliejaus. Po to tiek valymo.
Todėl nutariau
Taip užsimaniau kažko iš bulvių. Norėjau kepti bulvinius blynus, bet persigalvojau, nes kepant jie taip taškosi, taip naudojama daug aliejaus. Po to tiek valymo.
Todėl nutariau naudoti vaflinę, bet iš žalių bulvių vaflius jau gaminau. Todėl pagaminau iš virtų bulvių.
(...daugiau)(...mažiau)Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
bulvių
(virtų)
200 gramų
kefyro
200 gramų
miltų
50 gramų
sviesto
(tirpinto)
150 gramų
sūrio
1 šaukštelis
kepimo miltelių
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutriname.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska.
3.
Bulves sumaišome su sviestu ir kefyru. Beriame miltus ir išmaišome. Įmaišome sūrį.