Virti varškėtukai su manais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Virti varškėtukai su manais
Autorius apie receptą: Seniai jau juos gaminau, o ir varškė šaldytuve užsistovėjo. Pavyko tikrai labai skanūs, minkšti. Seniai jau juos gaminau, o ir varškė šaldytuve užsistovėjo. Pavyko tikrai labai skanūs, minkšti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų varškės (sausos, birios)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
80 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
5 šaukštai manų kruopų (pilnų)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Virimui:
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę ir druską, išplakti.
2.
Varškę pertrinti per sietelį ir sudėti į dubenį su kiaušiniais, įberti manų kruopų, išmaišyti ir palikti pastovėti 15 minučių.
3.
Į dubenį su varške vis maišant berti miltus, minkyti tešlą. Miltų kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo, tad miltų berti tiek, kad tešla būtų minkšta ir beveik neliptų prie rankų.
4.
Tuomet suformuoti ilgą, nestorą volelį ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
5.
Į puodą pripilti vandens, įberti druskos, užvirti, sudėti varškėčius ir virti apie 2 - 3 minutes.
6.
Patiekti su mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital