Autorius apie receptą:
Minkštučiai ir labai skanūs varškėtukai. Labai tiks jaukiems savaitgalio pusryčiams ar vakarienei.
Minkštučiai ir labai skanūs varškėtukai. Labai tiks jaukiems savaitgalio pusryčiams ar vakarienei.
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
varškės
1 vienetas
bananų
(didesnio)
80 gramų
miltų
(apytikriai)
1 vienetas
kiaušinių
pagal skonį
cukraus
šiek tiek
vanilės
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę išsukame su kiaušiniu, įdedame druskos, cukraus ir vanilės. Bananą nulupame, sutriname šakute, įmaišome į varškės masę ir suberiame miltus. Jeigu varškė drėgnesnė, miltų gali reikėti ir šiek tiek daugiau. Jų dėkite tiek, kad masė liktų minkšta, bet nebūtų labai lipni, galėtumėte ją formuoti rankomis.
2.
Padaliname tešlą į 2 - 3 dalis, suformuojame iš jų "dešreles", supjaustome varškėčius, sudedame juos į verdantį vandenį ir paverdame kelias minutes.
3.
Patiekiame su grietine, vaniliniu padažu ar uogiene.