Veganiškas velykinis desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veganiškas velykinis desertas
Autorius apie receptą: Labai skanus, varškę primenantis desertas. Tačiau be varškės. Jis tiks žmonėms netoleruojantiems laktozės arba alergiškiems pieno baltymui. Labai skanus, varškę primenantis desertas. Tačiau be varškės. Jis tiks žmonėms netoleruojantiems laktozės arba alergiškiems pieno baltymui. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
100 gramų žalieji grikiai
50 gramų migdolų
50 gramų vyšnių (be kauliukų)
70 gramų klevų sirupo
25 gramai riešutų sviesto
2 šaukštai kokosų aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grikius gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir paliekame nakčiai. Galima naudoti daigintus grikius.
2.
Migdolus užpilti verdančiu vandeniu, palikti 10-15 min ir nuimti odeles.
3.
Į maisto smulkintuvą dedame grikius, vyšnias, riešutų sviestą, migdolus, kokosų aliejų, klevų sirupą, pilame citrinos sultis ir sutriname iki vientisos masės.
4.
Į masę įmaišome aguonas ir dedame į formeles.
5.
Formeles pastatome į šaldytuvą nakčiai.
6.
Prieš tiekiant, desertą papuošiame uogomis.
Patarimai:
Vyšnias galima keisti kitomis uogomis. Taip pat galima pagardinti džiovintais vaisiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital