Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
100 gramų | graikinių riešutų (arba migdolų, lazdyno ar pekano) | |
60 gramų | datulių (be kauliukų) | |
16 gramų | kakavos (nesaldintų) | |
10 gramų | kokoso drožlių | |
5 mililitrai | vandens (1 šaukštelio) | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Kremui: | ||
280 gramų | anakardžių riešutų | |
120 gramų | saldiklio (skysto arba klevų, agavos sirupo, žr. patarimus) | |
100 gramų | kokosų aliejaus (ištirpinto) | |
60 mililitrų | citrinų sulčių | |
10 gramų | vanilės ekstrakto | |
Įdarui: | ||
75 gramai | mėlynių (šaldytų arba šviežių) | |
75 gramai | šaldytų gervuogių (šaldytų arba šviežių, galima keisti mėlynėmis ar šilauogėmis) | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | gervuogių (nebūtina) | |
pagal poreikį | šilauogių (nebūtina) |