Veganiška šokoladinė tarta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Veganiška šokoladinė tarta
Veganiška šokoladinė tarta
Veganiška šokoladinė tarta
Veganiška šokoladinė tarta
Autorius apie receptą: Tartai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti šaldytuve, kad būtų tvirta ir Tartai nerekia nieko kepti, viskas pasidaro itin greitai. Belieka kantriai sulaukti, kol ji sutvirtės ir bus tinkama ragauti. Ją geriausia laikyti šaldytuve, kad būtų tvirta ir gerai pjaunama. (...daugiau) Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Ši tarta tobula! Lengvai pagaminama, maistinga ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio. Kadangi braškių sezonas jau pasibaigęs, mes ją puošėme šviežiomis avietėmis ir Ši tarta tobula! Lengvai pagaminama, maistinga ir puikaus, burnoje tirpstančio skonio. Kadangi braškių sezonas jau pasibaigęs, mes ją puošėme šviežiomis avietėmis ir šilauogėmis. Bet net ir be uogų ji labai skani jau savaime. Dėkui, Inga, už dar vieną šaunų kulinarinį įkvėpimą, kurį gaminsime ne kartą. Beje, pagrindui galite naudoti ir kitokius riešutus - anakardžius, graikinius, lazdyno ar net žemės. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
115 gramų migdolų
45 gramai datulių
25 gramai kokoso drožlių
15 gramų kokosų aliejaus (lydytas)
10 gramų kakavos
Įdarui:
250 gramų kokosų pieno
200 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Migdolus, kokoso drožles, datules, kakavą ir aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu iki drėgnos masės. Paskleiskite tartos formoje ir gerai suspauskite.
2.
Palikite šaldiklyje 10-15 minučių.
3.
Kokosų pieną su medumi pašildykite iki virimo pradžios.
4.
Supilkite ant susmulkinto šokolado, palikite 30 sekundžių ir sukamaisiais judesiais išmaišykite iki vientiso, blizgaus ganašo.Ištraukite sustingusį pagrindą iš šaldiklio, supilkite paruoštą įdarą.
5.
Lengvai patrankykite formą, kad išeitų susidarę oro burbulai.
6.
Palikite šaldytuve keletui valandų arba šaldiklyje 1 valandą, kol sustings.
7.
Prieš patiekiant, išimkite iš šaldiklio ir palikite 10-15 minučių, kad atitirptų.
8.
Papuoškite braškėmis, avietėmis ar kitomis uogomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laima
2018-07-11 17:28
Medus nera veganiskas, rekomenduociau keisti klevu sirupu ATSAKYTI
Ilona
2018-07-12 16:42
Dar galima rinktis dirbtinį medų - bus tikrai veganiškas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital