Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
373 gramai | miltų | |
240 mililitrų | pieno | |
1 ir 1/3 stiklinės | šilauogių (šviežių arba šilauogių) | |
2 vienetai | citrinų | |
2 vienetai | kiaušinių (didelių) | |
100 gramų | cukraus | |
65 gramai | rudojo cukraus (galima keisti paprastu) | |
60 mililitrų | aliejaus | |
55 gramai | sviesto (kambario temperatūros) | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
3/4 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | sodos | |
Glajui: | ||
160 gramų | cukraus pudros | |
3 šaukštai | sviesto (lydyto) | |
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | vandens (šilto) | |
0.5 šaukštelio | vanilės ekstrakto |