Tešlai pertrinkite varškę, įdėkite kiaušinį, druskos, nugesintos sodos, miltų ir viską išmaišykite.
Įdarui sutarkuokite morką ir įpylę vandens patroškinkite.
Svogūną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite su sviestu.
Sudėkite troškintas morkas ir taip pat pakepinkite.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite rutuliukus.
Ant rutuliukų dėkite pasigamintą įdarą, sulenkite juos pusiau ir kraštus suspauskite.
Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Valgykite karštus.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!