1.
Pagrindui į dubenį sudėti sviestą, įberti cukraus ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir plakti iki kol masė taps puri.
2.
Į kitą dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir mišinį įsijoti į dubenį su sviesto ir cukraus mase. Išmaišyti. Paruoštą tešlą iškočioti kepimo formos, kurioje kepsite, dydžio, aš naudojau 22 cm formą.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti paruoštą tešlos lakštą, pabadyti šakute ir kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių, kol vos parus, tuomet atidėti atvėsti.
4.
Varškės masei į dubenį sudėti varškę, dėti sviestą, berti razinas, išmaišyti. Dėti po vieną trynį (baltymus atskirti į kitą dubenį), vis permaišyti. Įsijoti miltus ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį su baltymais suberti cukrų, gerai išplakti, tuomet atsargiai sudėti į dubenį su varške ir permaišyti.
6.
Į dubenėlį įdėti kelis šaukštus paruoštos varškės masės, įberti kakavos ir išmaišyti.
7.
Ant pagrindo sudėti varškės masę, ant viršaus keliose vietose išdėlioti varškės masę su kakava.
8.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol iškeps. Prieš pjaustant, palikti, kol pravės
9.
Viršų galima papuošti glajumi: sumaišyti citrinos sulčių su cukraus pudra iki norimos konsistencijos.