Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta
Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta
Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta
Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta
Autorius apie receptą: Iš nurodyto kiekio iškepsite vieną didelę (25 cm skersmens) tartą arba keturias mažas (po 12 cm skersmens). Iš nurodyto kiekio iškepsite vieną didelę (25 cm skersmens) tartą arba keturias mažas (po 12 cm skersmens). Dr. Oetker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
100 gramų sviesto (šalto)
180 gramų kvietinių miltų
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker)
1 žiupsnelis druskos
2 vienetai kiaušinių trynių
Įdarui:
3 vienetai kriaušių (apytikriai, nuluptų)
400 mililitrų sulčių (saldžių raudonų vaisių ir uogų arba raudonojo vyno)
140 gramų sviesto
100 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 vienetai kiaušinių
30 gramų kukurūzų krakmolo (naudojome Dr.Oetker Gustin)
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker)
140 gramų maltų migdolų
1 šaukštelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį sutarkuokite šaltą sviestą, užberkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską, įdėkite trynius ir greitais judesiais tešlą. Tešlą iškočiokite ir įklokite į maždaug 25 cm skersmens kepimo formą, peiliu padailinkite kraštus.
2.
Kriaušes sudėkite į verdančias sultis ir 5 min. pavirkite ir nukelkite nuo ugnies.
3.
Įdarui kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Tada po vieną įplakite kiaušinius, galiausiai įmaišykite krakmolą ir migdolų miltus. Įdarą tolygiai paskleiskite ant tešlos krepšelio.
4.
Kriaušėms išilgai padarykite įpjovas ir išskleiskite lyg vėduokles ant migdolų masės.
5.
Kepkite 160 °C orkaitėje maždaug 25 min. Tada kepinio viršų pridenkite folija ir kepkite dar maždaug 25 min. arba kol įdaras sutvirtės. Iškeptą atvėsusį pyragą pabarstykite milteliniu cukrumi.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital