Upėtakis vyno padaže

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Upėtakis vyno padaže
Upėtakis vyno padaže
Upėtakis vyno padaže
Upėtakis vyno padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 cukinija maža;
1 morka;
2 skiltelės česnako;
4 pailgi gabaliukai upėtakio be odelės;
1 šaukštas citrinos sulčių;
Druskos ir pipirų pagal skonį.
50 g sviesto;
100 g žirnelių;
0,5 stiklinės sauso baltojo vyno;
1 stiklinės žuvų sultinio;
1 kiaušinio trynys;
0,5 stiklinės grietinės;
petražolių papuošimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame morką, cukiniją ir supjaustome šiaudeliais, česnakus kubeliais. Upėtakį pašlakstome citrinų sultimis ir pabarstome prieskoniais. Pusę sviesto ištirpiname ir apkepiname česnakus ir kitas daržoves. Karščiui atsparų indą ištepame likusiu sviestu ir beriame ten visas apkepintas daržoves, ant viršaus dedame žuvį apipilame puse kiekio vyno ir puse sultinio. Indą uždengiame folija ir kepame orkaitėje 20 minučių. Kol kepa žuvis, pasiruošiame padažą. Į indelį supilame likusį vyną ir sultinį ir verdame tol, kol pusė skysčio išgaruos. Tada puodelį nukeliame nuo ugnies ir supilame išplaktą grietinę su kiaušinio tryniu. Šiuo padažu užpilame žuvį su daržovėmis. Papuošiame petražolėmis ir patiekiame karštą. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Jura
2011-10-02 13:13
Puikus receptai. Malonu, kad zmones dalijasi savo ziniomis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital