Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Ukrainietiški blynai su kefyru „Oladky“
Autorius apie receptą: Ukrainietiški blynai su kefyru „oladky“ – be galo gardūs, minkšti ir purūs. Dažniausiai į „oladky“ tešlą dedamos mielės ar soda. Naudojau pastarąją. Vietoj sodos Ukrainietiški blynai su kefyru „oladky“ – be galo gardūs, minkšti ir purūs. Dažniausiai į „oladky“ tešlą dedamos mielės ar soda. Naudojau pastarąją. Vietoj sodos galima naudoti kepimo miltelius. Jų reiktų dėti apie 2 arbat. š. Ingredientai turi būti kambario temperatūros. Svarbu neperplakti tešlos. Ji turėtų būti gana skysta. (...daugiau) Aušra, Skanauk su Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių (naudojau L dydžio)
2 stiklinės kefyro
2 stiklinės kvietinių miltų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dideliame inde lengvai išplakti kiaušinius ir cukrų. Supilti kefyrą, ištirpintą sviestą ir vėl viską išplakti.
2.
Kitame inde persijoti miltus, sodą, druską. Juos suberti į tešlą, maišyti, kol neliks gumulėlių.
3.
Įkaitinti aliejų iki vidutinės ar neaukštos kaitros. Vienam blynui kabinti šaukštą tešlos, palaukti apie 20 s ir dar ant viršaus uždėti pusę šaukšto tešlos.
4.
Kepti iš vienos pusės porą minučių. Tada blynus atsargiai apversti ir dar pakepti apie 30 sekundžių.
Patarimai:
Kad iškepę blynai neatvėstų, juos laikau orkaitėje, įkaitintoje apie 120 laipsnių temp.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital