Tuno ir konservuotų žirnelių salotos

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tuno ir konservuotų žirnelių salotos
Autorius apie receptą: Puikios salotos, tinkančios tiek lengvai vakarienei, tiek Velykiniam ar kitam vaišių stalui. Puikios salotos, tinkančios tiek lengvai vakarienei, tiek Velykiniam ar kitam vaišių stalui. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
270 gramų konservuotų žirnelių
160 gramų tuno savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
2 šaukštai graikiško jogurto
pagal poreikį citrininių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo tuno ir žirnelių nupilti skystį. Viską dėti į dubenį.
2.
Į tuno ir žirnelių mišinį dėti graikiško jogurto, pagardinti citrininiais pipirais ir viską gerai išmaišyti.
3.
Tiekti su mėgstama duona ar trapučiais.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital