Trupiniuotis su slyvų įdaru (be kiaušinių)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Slyvų pyragas be kiaušinių
Slyvų pyragas be kiaušinių
Slyvų pyragas be kiaušinių
Slyvų pyragas be kiaušinių
Autorius apie receptą: Manau, tai paskutinis mano receptas šiais metais jau slyvomis. Nes jų derlius tikrai jau eina į pabaigą. Šaldytuve dar turėjau šiek tiek bendradarbės Vilės atneštų slyvų, tad Manau, tai paskutinis mano receptas šiais metais jau slyvomis. Nes jų derlius tikrai jau eina į pabaigą. Šaldytuve dar turėjau šiek tiek bendradarbės Vilės atneštų slyvų, tad pabaigai ir norėjau pagaminti, kokį nors desertą. O savaitgalį, kepant pyragą, visi namai tampa jaukūs ir norisi kiek ilgiau juose būti. Ta pyrago skleidžiama šiluma visus suberia prie bendro stalo, tada vaikai mažiau pykstasi ir visi tampa daug laimingesni. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Trupiniams:
100 gramų miltų
50 gramų cukraus
50 gramų sviesto (šalto)
Įdarui:
300 gramų slyvų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai brendžio
1.5 šaukšto cukraus
1 žiupsnelis pipirų (naudojau "Timut and lemon")
Aptepimui:
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų ir miltus sumaišome. Šaltą sviestą tarkuojame per burokinę tarką, vis padažant į miltų mišinį. Viską patriname tarp, kad susidarytų maži trupinėliai.
2.
Slyvas perpjauname per pusę ir išimame kauliukus. Supjaustome mažais gabalėliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame slyvas, cukrų ir pakaitiname, kol slyvos pradės šiek tiek karamelizuotis. Beriame pipirus ir užpilame brendžiu. Pakaitiname, kol skystis nugaruos.
4.
Formeles patepame sviestu, dedame slyvų įdaro ir pabarstome trupiniais. Dedame kepti į iš anksto iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę 20 min. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital