Troškintos kepenėlės grietinės ir pomidorų padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Troškintos kepenėlės grietinės ir pomidorų padaže
Autorius apie receptą: Labai paprastai pagaminamos ir skanios troškintos kepenėlės. Labai paprastai pagaminamos ir skanios troškintos kepenėlės. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jautienos kepenėlių
Padažui:
150 gramų grietinės
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šlakelis pieno (arba sultinio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį žalumynų
Garnyrui:
1 pakelis grikių (ar kitas mėgstamas garnyras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnas šiek tiek suminkštės, įberti miltus, greitai išmaišyti su svogūnais. Išmaišius, įdėti grietinę, pomidorų padažą, pagal skonį įberti druskos ir pipirų.
2.
Tam, kad padažas nebūtų labai tirštas, įpilti šlakelį pieno arba sultinio. Maišant kaitinti tol, kol užvirs.
3.
Kepenėles nuplauti ir nusausinti. Nuo kepenėlių nulupti plėvelę, išpjauti dalis, kurios nereikalingos.
4.
Kepenėles supjaustyti nedideliais gabalėliais arba šiaudeliais ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, druskinti jau nebereikia. Kepti iš abiejų pusių apie 5 - 7 minutes. Kai kepenėlės iškeps, sudėti jas į padažą.
5.
Susmulkinti mėgstamus žalumynus ir suberti juos į padažą. Viską dar patroškinti apie 5 - 7 minutes ant nedidelės kaitros.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru, mes valgėme su grikiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital