Troškinti svogūnų laiškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Troškinti svogūnų laiškai
Troškinti svogūnų laiškai
Troškinti svogūnų laiškai
Autorius apie receptą: Mes Dzūkijoje, tai vadiname „cibuliene“. Paaugus svogūnų laiškams visada skubu jos pasigaminti. Tai patiekalas iš mano vaikystės ir visiškai nesigėdindama sakau, aš jį Mes Dzūkijoje, tai vadiname „cibuliene“. Paaugus svogūnų laiškams visada skubu jos pasigaminti. Tai patiekalas iš mano vaikystės ir visiškai nesigėdindama sakau, aš jį mėgstu ir gaminu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai kiaušinių
2 saujos svogūnų laiškų
2 gabalėliai šaltai rūkytos šoninės
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnų laiškus nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais. Sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir paverdame 10 – 15 min, kol laiškai suminkštės.
2.
Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepinami keptuvėje. Išvirusius laiškus perkošiame. Sudedame į keptuvę pas spirgučius, mušame kiaušinius, gardiname druska, pipirais. Pakepiname, kol kiaušiniai iškeps. Man skanu valgyti tiesiog su juoda duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital