Orkaitėje kepta pievagrybių užkandėlė su sūriu

AUTORIUS:
Zita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Įdaryti pievagrybiai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani keptų pievagrybių užkandėlė, kurią paruošite greitai, o suvalgysite dar greičiau! Labai skani keptų pievagrybių užkandėlė, kurią paruošite greitai, o suvalgysite dar greičiau! Zita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 vienetų rudųjų pievagrybių (arba paprastų, didesnėmis kepurėlėmis)
80 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, išimkite kotelius.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, pakepinkite smulkintus svogūnus. Kai apkeps, sudėkite tarkuotas morkas, dar pakepinkite ir sudėkite smulkintus pievagrybių kotelius. Dar šiek tiek patroškinkite, o tada pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Kepintomis daržovėmis įdarykite pievagrybių kepurėles ir jas išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepūrėlių virtų pabarstykite tarkuotu sūriu ir aitriosios paprikos milteliais.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus!
AUTORIUS: Zita
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Miglė
2015-01-01 19:50
Labai skanus dalykas! Tikrai rekomenduoju :) Draugė buvo iškepusi naujųjų metų vaišėms, tai daugiau nieko ir nevalgiau tik šiuos grybus :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital