Triušiena troškinta grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Triušiena troškinta grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Pasirodo, triušiena yra viena naudingiausių mėsos rūšių. Ji ne tik liesa ar turinti itin mažą kiekį cholesterolio, triušienos baltymų žmogaus organizmas įsisavina net iki Pasirodo, triušiena yra viena naudingiausių mėsos rūšių. Ji ne tik liesa ar turinti itin mažą kiekį cholesterolio, triušienos baltymų žmogaus organizmas įsisavina net iki 90%. Taip pat ši mėsa praktiškai neturi alergenų. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai triušių kumpelių
250 mililitrų grietinėlės
250 mililitrų balto sauso vyno
200 mililitrų vandens
1 sauja petražolių
15 gramų sviesto
2 vienetai lauro lapų
3 vienetai kvapiųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Garnyrui:
šiek tiek morkų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gilesnėje keptuvėje ištirpdykite sviestą. Triušieną įtrinkite druska ir pipirais, dėkite į sviestą ir apkepinkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
2.
Supilkite grietinėlę, vandenį, dėkite lauro lapus ir kvapiuosius pipirus, sumažinkite ugnį, uždenkite ir kaitinkite 15 minučių, mėsą kartais apversdami. Supilkite vyną ir suberkite smulkintas petražoles. Uždenkite, palikdami nedidelį tarpelį ir kaitinkite ant žemos ugnies 35 minutes. Nepamirškite kartais triušieną apversti. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
3.
Kol triušiena troškinasi, išsikepkite morkas: perpjaukite per pusę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol morkos suminkštės.
4.
Triušieną patiekite su grietinėlės padažu, keptomis morkomis ir šviežiais petražolių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital