Autorius apie receptą:
Traškūs ir labai skanūs vafliai. Senas, geras receptas.
Traškūs ir labai skanūs vafliai. Senas, geras receptas.
Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 vienetai
kiaušinių
200 gramų
sviesto
200 gramų
kvietinių miltų
200 gramų
cukraus
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite sviestą ir ištirpinkite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską ir gerai išplakite elektriniu plakikliu. Palaipsniui įsijokite miltus ir lengvai išplakite. Tešla turi būti tiršta, vientisa (tokia, kad sunkiai, bet krenta nuo šaukšto).
2.
Vaflinę įkaitinti, patepti aliejumi, dėti paruoštos tešlos ir kepti iki kol gražiai iškeps.
3.
Dar karštus vaflius susukite, nes pravėsę nebesusisuks - trupės. Skanaus!