Traškūs Kalėdiniai meduoliukai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs Kalėdiniai meduoliukai
Autorius apie receptą: Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek jaudulio, apmąstymų ir šilumos į kiekvienus namus. Turbūt sutiksite, kad meudoliai yra Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek jaudulio, apmąstymų ir šilumos į kiekvienus namus. Turbūt sutiksite, kad meudoliai yra neatsiejama Advento bei pačių Kalėdų dalis. Namuose pasklainda malonus gvazdikėlių, kardamono bei cinamono kvapas, kuris švenčių laukimo nuotaika užkrečia visus šeimos narius. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų miltų
100 gramų medaus
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Medų, cukrų ir sviestą šildome kartu, kol viskas suskystėja ir išmaišome. Paliekame atvėsti įmušame kiaušinį, išmaišome, beriame persijotus miltus ir kepimo miltelius su cinamonu. Išmaišome.
2.
Tešlą uždengiame ir 2 valandoms dedame į šaldytuvą, bet galima ir pernakt, tuomet ji labai gerai sustingsta, išbrinksta ir būna malonu dirbti.
3.
Gnybti po gabalą tešlos ir kočioti iki 3 - 4 mm storio. Išspausti norimos formos sausainius. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpelius.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital