Tradicinė šaltiena

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Tradicinė šaltiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaulės kojų
2 vienetai vištienos krūtinėlės
1 vienetas kiaulienos karkos
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 vienetas svogūnų (didelių)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 saujelė baziliko lapelių
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kojas ir mėsą užpilkite vandeniu, kai užvirs, pakeiskite vandenį ir virkite ant lėtos ugnies 4 - 5 valandas. Sudėkite pjaustytas daržoves ir virkite, kol mėsa atšoks nuo kaulų.
2.
Baigiant virti berkite druskos, pipirų bei lauro lapų. Sultinį perkoškite, kaulus išrinkite, mėsą supjaustykite. Virtą vištieną sumaišykite su bazilikais.
3.
Sluoksniuokite: ant formos dugno suberkite žirnelius,karką bei vištienos filė su bazilikais. Sultinį pagardinkite išspaustu česnaku ir užpilkite formą. Patiekite su citrina. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Rita
2020-02-27 13:33
Gana virti apie3 val puikiai mėsa atšoka nuo kaulo ATSAKYTI
T
2020-02-27 08:13
Visada verdu greitpuody ATSAKYTI
janina
2020-01-27 20:24
visada galvoju,ar butina uzdengti puodo dangti verdant saltiena,manau kad taip,nes greitai isvirs sultimys...bet skaiciau kad skaidresne gaunasi kai verda neuzdengta??? Lauksiu atsakymo.. ATSAKYTI
Asta
2020-01-31 13:36
Jeigu virsite ant labai nedidelės ugnies (kad vanduo tik vos vos burbuliuotų) galite virti ir uždengtą. Svarbu, kad ugnis būtų tikrai nedidelė ir jokiu būdu nevirtų smarkiai. ATSAKYTI
Daiva
2020-02-29 09:36
Verdant šaltieną reikia imestvsvogūno galvą su visais lukšyltais.sultinys skaidrus ir skanesnis. ATSAKYTI
Kristina
2017-06-16 21:19
Nesuprantu,kam tiek ilgai virti?užtenka 1,5-2val daugiausia ATSAKYTI
Renata
2017-06-18 21:09
Na aš šaltieną irgi verdu 4-5 val., skonis tada visai kitoks gaunasi. Bet čia turbūt kas kaip mėgsta ar kaip mama išmokiusi :) ATSAKYTI
Adelė
2018-03-10 23:14
Šaltieną reikia ilgai virti, kad išsiskirtų natūralus kalogenas ir ji natūraliai sustingtų, papildomai nededant želatinos. Ir ilgai verdant ji gaunasi daug maistingesnė, kaip ir kad verdant naminį sultinį. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital