Vyšnias apibarstyti cukrumi ir palikti, kad nutekėtų sultys (sultys nebus reikalingos).
Kambario temperatūros sviestą suplakti su žiupsneliu druskos. Įmaišyti grietinę. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išminkyti tešlą.Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve 40 - 60 min.
Atšaldytą tešlą padalinti į 15 dalių. Iš kiekvieno gabaliuko iškočioti stačiakampį 20x7 cm. Per vidurį, glaudžiai, sudėti vyšnias. Užlipdyti kraštus, kad vyšnios liktų viduje (tokie tarsi vamzdeliai su vyšniomis viduje gausis).
Kepti 200°
Kremo gaminimas. Elektriniu plaktuvu vėsią grietinę išplakti su cukrumi, kol masė padidės.
Pyragas dėliojamas taip: pirmas aukštas - 5 pagaliukai su vyšniomis, antras - 4, trečias - 3, ketvirtas - 2, paskutinis - 1. Po kiekvieno aukšto tepame kremą. Likusiu kremu lygiai ištepame visą viršų.
Pabarstome šokolado drožlėmis. Paliekame 12 val. šaldytuve.
Skanaus!