Iš tešlai skirtų produktų išminkyti, tiksliai kapoti tešlą, kol tešloje neliks sausų miltų. Po to padalinti tešlą į keturias dalis ir kočioti papločius. Tešlą įdėti į vandeniu sudrėkintą skardą, išbadyti šakute ir kepti 175 0C temperatūroje. Papločius kepti kiekvieną atskirai ant kepimo popieriaus. Kremui skirtą sviestą puodelyje užvirinti, supilti miltus ir pakaitinti, kol jie pagels. Atskirai užvirinti pieną su cukrumi, supilti į sviestą su miltais, smarkiai maišant dar kiek pakaitinti ir nukelti nuo ugnies, mediniu šaukštu sukant masę.
Atšaldyti, po to įmušti kiaušinio trynius ir sukti, sudėti vanilinį cukrų, pilti citrinos sultis. Kremu pertepti atvėsusius tris papločius. Vieną paplotį pertepti aviečių uogiene. Papločius dėti vieną ant kito, šiek tiek paspaudžiant. Viršutinis sluoksnis turi būti su kremu. Taip pat kremu aptepti torto šonus. Puošti galima labai įvairiai. Aš puošiau lietuviškų sausainių trupiniais ir spalvotomis kokoso drožlėmis. Tortą laikyti bent kelias valandas šaldytuve. Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)