Tobulos Cezario salotos

AUTORIUS:
Eisvina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tobulos Cezario salotos
Autorius apie receptą: Begalo skanios Cezario salotos. Man labiausiai patinka tai, kad greitai pagaminama, sotu bei labai skanu! Begalo skanios Cezario salotos. Man labiausiai patinka tai, kad greitai pagaminama, sotu bei labai skanu! Eisvina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos filė
2 vienetai pomidorų
1 pundelis salotų
2 riekelės batono
2 saujelės sūrio (tarkuoto)
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus
2 šlakeliai padažo (naudoju pirktinį Cezario salotoms)
2 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną apšlaksčiau keliais šaukštais alyvuogių aliejumi, kepimo skardą išklojau kepimo popieriumi ir pašoviau į karštą orkaitę 5 - 7 min. Kai jau gražiai apskrudo, ištraukiau, įtryniau batoną česnaku ir supjausčiau kubeliais.
2.
Vištienos file supjausčiau mažais gabaliukais, apibarsčiau vištienos prieskoniais, druska ir pipirais ir dėjau kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai apskrudo.
3.
Kol kepa vištiena, griežinėliais supjaustau pomidorus. Sutarkuoju sūrį. Salotos lapus nuplaunu, nusausinu ir suplėšau į gabalėlius ir dedu viską į lėkstes.
4.
Pirmiausia salotas, ant viršaus iškeptą vištieną, tada dedu kebeliais supjaustytą batoną, gražiais šonuose išdėlioju pomidorus, apibarstau tarkuotu sūriu ir ant viršaus gražiai užpilu Cezario salotų padažo. Skanaus. :)
AUTORIUS: Eisvina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital