Autorius apie receptą:
Tobuli keksiukai visomis prasmėmis - minkšti, skanūs, ilgai išlieka drėgni ir greitai pagaminami, kaip sakau - užtenka 5 minučių.
Tobuli keksiukai visomis prasmėmis - minkšti, skanūs, ilgai išlieka drėgni ir greitai pagaminami, kaip sakau - užtenka 5 minučių.
Rasa
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
210 gramų
kvietinių miltų
170 gramų
kefyro
140 gramų
cukraus
2 vienetai
kiaušinių
80 gramų
aliejaus
16 gramų
vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio
sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų šiek tiek paplakti elektriniu plakikliu ar tiesiog šluotele. Supilti aliejų, kefyrą, suberti miltus ir sodą, gerai išmaišyti. Jei norime kakavinių keksiukų, tai įberiame kakavos.
2.
Tešlą paskirstome į keksiukų formeles, užpildykite ne daugiau kaip 3/4 formelės, nes kepdami keksiukai kils. Iš nurodyto ingredientų kiekio išeina 12 didesnių keksiukų.
3.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.