Tiršta grikių sriuba su grietinėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grikių sriuba
Grikių sriuba
Grikių sriuba
Grikių sriuba
Autorius apie receptą: Labai soti sriuba, kurios net neįveikiau to mažo dubenėlio. Tai puikus patiekalas, kuris atstos ir sriubą ir antrą patiekalą. Ir beje...pigu! Labai soti sriuba, kurios net neįveikiau to mažo dubenėlio. Tai puikus patiekalas, kuris atstos ir sriubą ir antrą patiekalą. Ir beje...pigu! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vištienos sultinio
200 gramų grikių (perplautų, apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės
1 pundelis krapų
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą supilti sultinį, užvirti.
2.
Į puodą su verdančiu sultiniu suberti grikius ir virti apie 15 minučių. Sriuba bus ganėtinai tiršta.
3.
Krapus susmulkinti.
4.
Tuomet į puodą įdėti sviesto, įpilti grietinėlės, suberti krapus. Gerai išmaišyti ir pavirti kelias minutes. Tuomet nukelti nuo ugnies ir šiek tiek patrinti elektriniu trintuvu, paragauti. Jei trūksta druskos, galima truputį įberti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital