Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Ant silpnos ugnies pavirkite tol, kol pasidarys kremo konsistencijos.
Grietinėlę išplakite su vanilės sėklomis.
Išvirtą kavą užpilkite romu ir atvėsinkite.
Pasigamintą kiaušinių kremą sumaišykite su mascarpone ir plakta grietinėle.
Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Tada dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir užbaikite šokaladu.
Viską sudėkite ir 2 val. palaikykite šaldytuve, kad desertas galėtų atvėsti ir sustingti.
Tiramisu galite paskaninti ir šviežiomis uogomis.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:
www.ciopciop.lt