Autorius apie receptą:
Darbo tikrai nedaug, skonis irgi puikus, o ir produktų nereikia viso kalno, užtenka viso labo tik 5! Jeigu ir jūs kaip ir aš nedraugaujate su rimtais desertais, bet kartais taip norisi
Darbo tikrai nedaug, skonis irgi puikus, o ir produktų nereikia viso kalno, užtenka viso labo tik 5! Jeigu ir jūs kaip ir aš nedraugaujate su rimtais desertais, bet kartais taip norisi gabalėlio prie kavos, tai šis tortas kaip tik jums. Gaminau pagal "Paprasta gaminti" receptą.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Viršui:
700 gramų
maskarponės sūrio
150 gramų
juodojo šokolado
1 vienetas
apelsinų
Pagrindui:
360 gramų
sausainių
200 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrupiname iki smulkių trupinių.
2.
Ištirpiname sviestą ir sumaišome su sausainiais.
3.
Tortinę išklojame kepimo popieriumi. Į ją beriame sausainius ir suspaudžiame tolygiu sluoksniu.
4.
Tirpiname šokoladą puode, kuriame buvo sviestas, po truputį dedame maskarponę ir maišome, kad masė taptų vientisa. Išspaudžiame apelsino sultis ir gerai išmaišome.
5.
Supilame šokolado masę ant sausainių pagrindo ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
Skanu! Primina tiesiog tinginį.tik,kad nera viskas sumaišytą. Dėjau tik mažiau šokolado, kitą kart ideciau cukriuka i krema.nes juodas sokoladas suteikia kartumo.;) Gal todel,kad nedejau apelsino.
ATSAKYTI
Urtė
2020-06-01 21:30
Tortas nepatiko, daugiau nedarysiu
ATSAKYTI
Odeta
2020-06-02 14:44
Skonio reikalas. Paprasta gaminti iš kur paimta šio torto idėja irgi daug gerų atsiliepimų
ATSAKYTI