Tikras guliašas su tradiciniu padažu

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Tikras guliašas su tradiciniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 mililitrų sultinio ( kiaulienos)
40 gramų pomidorų padažo (DAUMANTŲ tradicinis)
50 gramų grietinės
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos (stambiai supjaustyta)
3 vienetai lauro lapų
1 vienetas garstyčių miltelių
2 gramai pipirų (juodi, malti)
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis druskos
4 vienetai pipirų (juodi, žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kiauliena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą kiaulieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, per tą laiką kol mėsa troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su kiauliena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše arba virtais ryžiais.
AUTORIUS: Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital