Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės 1 kg
1 šaukštas krakmolo
2 kiaušiniai
druska ir pipirai pagal skonį
aliejus kepimui
200 g voveraičių
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas sviesto
0,5 svogūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti. Į bulvių tarkius sumaišyti kiaušinius, krakmolą bei prieskonius. Į įkaitintą aliejų dėti po šaukštą tešlos ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apgels. Voveraites išvirti druskuotame vandenyje. Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti svieste, dėti nusunktus išvirtus grybus ir pakepti. Galiausiai įdėti grietinę r dar truputėlį patroškinti. Dėti blynus į lėkštę ir pagal skonį dėti padažo. Skanaus :)