Šventiškas vištienos paštetas

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.5 kilogramo vištos
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
250 mililitrų sultinio
4 vienetai kiaušinių (virtų)
100 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas želatinos
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištą išvirti su morkomis ir svogūnu. Išvirus mėsą nuimti nuo kaulų, pridėti virtas morkas, nuluptus, supjaustytus kiaušinius. Įpilti 150 mililitrų sultinio nuo virtos vištienos ir ir elektriniu trintuvu viską sutrinti iki vientisos masės.
2.
Želatiną užpilti 100 mililitrų sultinio ir palikti išbrinkti. Vėliau ištirpdyti garų vonelėje ir palikti atvėsti.
3.
Atvėsusią želatiną supilti į paruoštą masę, išmaišyti ir viską supilti į pasirinktą formą.
4.
Palikti šaltai per naktį, puošti pagal savo fantaziją.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital